Islamisk Stat Tyskland (ISG) planlægger terror i Europa – Tysk politichef

29 November 2015

Næsten 8.000 ISIS militante er nu i Tyskland, hvor de planlægger “kamp missioner” i Europa, siger tysk politichef ifølge Daily Mail.

Politichef Hans-Georg Maasen sagde til Austrian Press Agency, at de 7.900 militante, kommer fra krigszoner i Irak og Syrien.

Disse 7.900 “krigere” er kommet ind i Tyskland med de nylige indvandringsbølger, og tæller altså ikke de etablerede tyske borgere, der tilhører ISG (IS in Germany) og ej heller de de mange IS-krigere i bl.a. Libyen og Afghanistan.

Maasen said some of these militants are recruiting more militants among the migrants. He described the militants as “combat-hardened professionals” more dangerous than those from al-Qaeda.

He pointed out that his office receives at least one credible threat of a planned terrorist activity every week.

Ifølge Maasen er ca 10 arresteret med falske syriske pas.

To af terroristerne, som deltog i terroren i Paris, som kostede 130 mennesker livet, siges være kommet som “flygtninge” til Frankrig via Grækenland. Det pas, som blev fundet nær liget af en af terroristerne, var et falsk syrisk pas.

Det viste, at han søgte asyl på den græske ø Leros for en måned siden, og at han skulle være en 25 årig Ahmad Almohammad.

Inden Paris angrebene, advarede den amerikanske senator Jeff Sessions (R-Alabama) om det blomstrende sorte marked med syriske pas. Han sagde, at pas kunne købes for så lidt som $200.

Ifølge amerikanske sikkerhedseksperter findes der også i USA tusindvis af IS-militante, de er spredt ud i mange byer og venter bare på “signalet”, for at igangsætte koordinerede angreb som dem i Paris, sagde WND.

 

‘Threat Knowledge Group’, som analyser trusler og er tæt tilknyttet Pentagon, siger i rapport, at IS USA allerede har rekruteret tusinder af tilhængere i USA – langt flere end man tidligere troede – gennem Internet og sociale medier.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s