Verdens ældste synagoge vandaliseret af SNCs “Frie Hær”

28 marts 2013

Udklip 2

NATOs Frie Hær (aka Istanbul-Gruppen, aka SNC/FSA, aka Qaeda) fortsætter deres hærgen mod befolkningens hellige steder i Syrien. Helligdomme og kulturarv (bl.a. moskeer, kirker, synagoger) er åbenbart “SNC-revolutionisternes” største fjender.

De angriber moskeer, bl.a. den ældste og fineste Grand Omayyad Moske i Aleppo, de angriber kirker kirker, bl.a. den ældste Umm Zinnar i Homs og nu angreb de verdens ældste synagoge i Jobar (nær Damaskus).

De NATO sponsorede “friheds”-krigere, med de skiftende navne (SNC/FSA til Qaida til Nusra til …), strømmer ind over grænsen fra alverdens lande for at terrorisere.

NATO-landenes medier fortsætter at misinformere deres befolkninger, mens landenes administrationer støtter SNCs Frie Terror Hær åbenlyst. Efter hvert grusomt terrorangreb de begår, viser de trofæer af deres “bedrifter”, som mørklægges i NATOs medier, medierne viser derimod gerne, de Frie Terroristers råb efter NATO-bombninger over den syriske befolkning.

NATO-førerne bilder deres medborgere ind, at de støtter frihed og demokrati i Syrien, at de krigere de støtter er fremmede siger de intet om. At de går arm i arm med verdens mest barbariske, ekstremistiske og undertrykkende famile-styrer, Saudi Arabien og Qatar samt med “wanna-be” Wahabi-kalife, Erdogan, synes ikke at vække NATO-førernes undersåtter fra deres døsige propaganda-slumren.

Var NATO-førerne vitterlig forkæmpere for befolkningers frihed, selvstændighed og demokrati, ville de nok ikke sætte de mest ekstreme islamister, at styre deres kamp!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s